«Neon Saturdays» prezentēs savu debijas albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pašmāju alternatīvā roka grupa «Neon Saturdays» 5. aprīlī Latvijas 1. rokkafejnīcā Rīgā prezentēs savu debijas albumu, informē grupas dalībnieks Andris Ēvelis. Pēc albuma oficiālās prezentācijas koncerta grupa paredzējusi uzstāties arī citās Latvijas pilsētās, kā arī Lietuvā un Igaunijā. No 19. marta līdz 23. martam grupa sniegs koncertus vairākās Lielbritānijas pilsētās.

Grupas vārdā nosauktajā debijas albumā ir deviņas dziesmas, kas sarakstītas pēdējo divu gadu laikā kopš grupas izveidošanās brīža. Visu dziesmu mūzikas un tekstu autori ir grupas dalībnieki - Ēvelis un Ingus Sala. Albuma vizuālo noformējumu veidojusi Laine Rūdolfa.

Ēvelis pastāstīja, ka albumā izmantoti daudzveidīgi studijas un «synth» efekti savienojumā ar rokmūzikas elementiem, īpašu uzmanību dziesmās pievēršot izteiktai kompozīcijas struktūrai un melodijai. Dziesmas un to teksti saturiski esot atšķirīgi, jo radušies dažādos grupas attīstības posmos. Aranžējumos esot jūtamas ietekmes vienlaikus no vairākiem žanriem, to skaitā «punk», «alternative dance» un «electronica».

Grupa no albuma iepriekš publicējusi trīs dziesmas, no kurām plašu klausītāju atzinību guva dziesma «Here I am», pērnā gada vasarā sasniedzot 9.vietu «Radio SWH Top20». Par «Neon Saturdays» mūziku arī atzinīgi izteicies «British Academy of Songwriters and Authors» (BASCA) valdes pārstāvis Tims Freizers, starptautiski pazīstams dziesmu autors, kurš sacerējis kompozīcijas tādiem māksliniekiem kā Tīna Tērnere, Billijs Maijers u.c.

Foto: Publicitātes foto

Jau šobrīd ieraksts noklausāms interneta vietnē «Spotify», kā arī pieejams lielākajos interneta veikalos - «Itunes», «Amazon». No aprīļa «Neon Saturdays» debijas albums CD formātā būs atrodams arī Latvijas lielākajos mūzikas veikalos.

www.draugiem.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu