Četras Latgales īpašumu pērles, kas gaida savus īpašniekus

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: city24.lv

Latgale - zilo ezeru zeme. Ne velti to dēvē tieši tā, jo ik uz katra soļa tiešām sastopami ezeri. Šis Latvijas reģions izceļas ar savu viesmīlīgo auru un bagātīgajām tradīcijām. Latgale ir īpaša arī ar savu neparasto vēsturi, ko ietekmējusi kaimiņvalstu kultūra. Ja vēl esi pārdomās par to, kurā dzimtenes pusē iegādāties īpašumu, City24.lv aicina iepazīt četrus skaistus un ainaviskus īpašumus Latgalē. Kas zina, iespējams, pavisam drīz jau saimniekosi kādā no tiem.

Mūsdienīga māja Vīragnas ezera krastā

Daugavpils novada Dubnas pagastā, Vīragnas ezera krastā slejas mūsdienīga divstāvu māja, kas ir piemērota gan pastāvīgai dzīvošanai, gan brīvdienu atpūtai. Pirmajā stāvā atrodas ar virtuvi apvienota viesistaba, pirts un tehniskās telpas, savukārt otrajā stāvā - piecas guļamistabas. Pie mājas ir iekopts pagalms, kas, tāpat kā pussala, diennakts tumšajā laikā ir skaisti izgaismots. Pagalmam lielisku akcentu piešķir ierīkotā strūklaka. Ezera krastā izveidota laivu piestātne. Īpašuma kopējā platība ir 2,6 hektāri - dzīvojot šeit, noteikti novērtēsi Latgales brīnišķīgās dabas ainavas.

Apskatīt mūsdienīgo māju ezera krastā!

Foto: Latio

Laukakmeņu mūra ēka ar dīķi

25 kilometru attālumā no Jēkabpils tiek pārdota skaista 140 kvadrātmetrus liela laukakmeņu mūra privātmāja. Zasas pagastā esošā būve sevī ietver dzīvojamo istabu, kas apvienota ar virtuvi, kamīnu, divas guļamistabas, trīs vannas istabas, kā arī divas jumta istabas. Īpašumam ir plaša zaļā zona un dīķis, kuru iztīrot, tas lieti noderēs karstās vasaras dienās, kur atveldzēties.

Apskatīt laukakmeņu mūra ēku ar dīķi!

Foto: Latio

Viesu māja dabas parka «Svente» teritorijā

Līdzās Sventes ezeram ir iespēja iegādāties viesu māju, kas šarmē ar savu gleznaino lokācijas vietu - ezers, divi dīķi, plašas zemes platības. Īpašums sastāv no 611 kvadrātmetru lielas dzīvojamās mājas un vairākām saimniecības ēkām, kā arī garāžas. Ēkas piemērotas komfortablai atpūtai ekoloģiski tīrā vidē ar trīs guļamistabām otrajā stāvā, aprīkotu virtuvi, kamīnu, biljardu, 2 pirtīm - tradicionālo un melno. Piemājas dīķos, tāpat kā ezerā, ir iespēja ne vien nopeldēties, bet arī pamakšķerēt.

Apskatīt viesu māju dabas parka teritorijā!

Foto: Ober Haus

Pērle pie ezera Krāslavas novadā

Īpašums Krāslavas novada Kombuļu pagastā sastāv no diviem zemesgabaliem, kuru kopējā platība ir 13,8 hektāri. Šī vieta rada pilnīgu Latgales, Zilo ezeru zemes, iespaidu, jo atrodas pie skaista ezera Ārdava, kas savienots ar vienu no lielākajiem ezeriem Latvijā - Sīveru. Teritorijā atrodas māja, saimniecības ēka, lielā dārza māja, stāvlaukums; nobruģēta mājas priekša, ir neliels dīķis.

Apskatīt īpašumu pie ezera Krāslavas novadā!

Foto: City24.lv
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu