Brango miesu īpašniece Ambera Rouza nolēmusi samazināt krūtis

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu modele Ambera Rouza, kura allaž lepojusies ar savām kuplajām krūtīm un formīgo dibenu, nolēmusi gulties zem skalpeļa, lai veiktu krūšu samazināšanas operāciju.

Rouza sociālajā vietnē «Instagram» publiskojusi video no vizītes pie plastikas ķirurga, kurš sacīja, ka liks Amberas krūtīm izskatīties tā, it kā viņa atkal būtu 11 gadus veca.

Thank you @garthfishermd ??????

A post shared by Amber Rose (@amberrose) on

Pērnā gada vasarā viņa pirmo reizi publiski izteica vēlmi samazināt krūtis. «Manas krūtis ir pārāk smagas, mana mugura sāp un es nevaru vilkt jaukus un īsus krekliņus, zem kuriem nav redzams vecmāmiņu krūšturis,» skumju pilna bija Rouza. Tāpat modele publiski paziņoja, ka viņas krūtis ir dabīgas.

Rouza ir māmiņa četrus gadus vecajam Sebastianam Teiloram Tomasam, kurš pasaulē nāca laulības laikā ar reperi Wiz Khalifa. Iepriekš viņu vienoja romantiskas attiecības ar reperi Kanje Vestu, kurš šobrīd ir precējies ar realitātes šovu zvaigzni Kimu Kardašjanu. Pārim ir trīs bērni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu