Laura Rizoto nolēmusi mainīt dzīvesvietu (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Gints Bāliņš/TVNET

Brazīliete ar latviešu saknēm, Latvijas pārstāve šā gada «Eirovīzijā» Laura Rizoto (Laura Rizzotto), šovasar klausītājus iepriecinājusi ar jaunu skaņdarbu, kā arī gatavojas lielām pārmaiņām savā dzīvē.

Kā portālu TVNET informē Laura, viņa no pašreizējās dzīvesvietas Ņujorkā nolēmusi pārcelties uz saulaino Losandželosu. «Es Kalifornijā turpināšu savu darbu kā dziedātāja un dziesmu autore, kā arī skaņu celiņu autore dažādiem projektiem izklaides industrijā,» palepojas Laura.

«Esmu uzaugusi pilsētā pie jūras, kurā ir daudz saules un skaista daba, tāpēc priecājos par šo pārvākšanos,» turpina dziedātāja.

Vaicāta, kas vēl viņai ieplānots šovasar, Laura skumji nosaka, ka viņai neizdosies apmeklēt Dziesmu un deju svētkus, kā sākumā plānots, tomēr viņa cītīgi gatavojas uzstāties Liepājas festivālā «Summer Sound» 3. augustā.

Tāpat Laura atklāj, ka šobrīd ir jauna latviešu valodas pasniedzēja meklējumos, jo viņas līdzšinējais skolotājs nolēmis atgriezties uz dzīvi Rīgā.

Laura nule izdevusi dziesmu «Bonjour». ««Bonjour» ir stāsts par vasaras mīlestību. Tā ir viegla popdziesma ar nelielu džeza ietekmi, nostalģiska, romantiska, pacilājoša - lieliska saulainai dienai un vasarai,» tā par dziesmu saka pati Laura.

Kā zināms, Rizoto šogad pārstāvēja Latviju «Eirovīzijā» ar dziesmu «Funny Girl». Diemžēl Latvija finālam nekvalificējās.

Uz augšu