Zeltiņš atklāj amizantas detaļas, kā iepazinies ar sievu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram/renarszeltins

Šovmenis Renārs Zeltiņš, kurš pagājušajā gadā apprecējās ar mīļoto sievieti Ievu Kohu un jau rudenī kļuva par tēvu meitai, izdevumam «Una» atklājis, kā iepazinies ar sava bērna māti.

Zeltiņš atklāj, ka viņš un Ieva bijuši pazīstami jau sen, tomēr tajā laikā viņš neuzdrošinājās meiteni aicināt uz randiņu, jo bijis citās attiecībās. Liktenīgā satikšanās notikusi kādā kafejnīcā, kur abi nejauši saskrējušies. «Mēs sasveicinājāmies, un, kā viņa vēlāk stāstīja, es esot ar galvu pamājis tādā Džordža Klūnija stilā, ka viņa burtiski saņēma triecienu, caur ķermeni izejot karstumam. Šo skatiena intensitāti veidoju apzināti, tad paņēmu savas brokastis un aizgāju apsēsties. Ieva man pienāca klāt, lai aprunātos, un pēc neliela brītiņa devās projām.

Taču tad, griežot cīsiņu, aizdomājos, ka šī ir ļoti laba iespēja uzaicināt viņu uz randiņu.

Jutu, ka Ieva nav tā meitene, kurai rakstīšu sociālajos tīklos. Tāpēc piesteidzos viņai klāt un diezgan skaļi jautāju, vai viņa ir brīvas meitenes statusā. Ieva atbildēja apstiprinoši, un es uzaicināju viņu uz randiņu,» informē «Una».

Mi Amore❤️

A post shared by Renārs Zeltiņš (@renarszeltins) on

«Mani ļoti aizrāva Ievas personība, un mēs abi sapratām, ka vēlamies satikties vēlreiz. Biju bijis uz daudziem randiņiem, un parasti man jau pēc vienas, divām minūtēm bija skaidrs, ka nopietnāka turpinājuma tiem nebūs. Bet, satiekot Ievu un pavadot kopā ar viņu laiku, bija pilnīgi skaidrs, ka gribu viņu satikt vēl. Mūsu attiecības attīstījās strauji, un, lūk, pēc diviem gadiem jau esam ģimene! Tas ir mīlestības pilns stāsts,» atklāts ir Zeltiņš.

Kā saka Austrālijā - Ok mate,no worries! Bye Aussie!??✌️✈️

A post shared by Renārs Zeltiņš (@renarszeltins) on

Kā zināms, Ieva un Renārs mija gredzenus pērnā gada 7. jūnijā Latvijas Etnogrāfiskajā brīvdabas muzejā esošajā Usmas evaņģēliski luteriskajā baznīcā. Pāris izvēlējās apprecēties tikai laulību liecinieku un mācītāja klātbūtnē, radot sev romantisku dienu, kurā ar laimi jādalās tikai vienam ar otru, ne simtiem draugu.

Pāris kļuva par vecākiem meitai Emmai 2017. gada 20. novembrī.

Šī ir Renāra otrā laulība.

Laime IR! ❤️

A post shared by Renārs Zeltiņš (@renarszeltins) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu