Levandovskis: Pietrūka spēles kvalitātes, lai izcīnītu uzvaru

LETA/ESPN
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Polijas futbola izlasei svētdien pietrūka spēles kvalitātes, lai izcīnītu uzvaru Pasaules kausa mačā, pēc zaudējuma pauda šīs valstsvienības spožākā zvaigzne Roberts Levandovskis.

Polija svētdien Pasaules kausa finālturnīra H apakšgrupas mačā Kazaņā ar rezultātu 0:3 piekāpās Kolumbijai, zaudējot izredzes sasniegt astotdaļfinālu.

«Varbūt tas arī bija viss, ko varējām iespēt. Būsim godīgi, nav tā, ka mēs būtu zaudējuši ar mazu deficītu. Cīnījāmies, atdevām sevi visu, bet nevarējām paveikt ko vairāk,» stāstīja Levandovskis.

Viņaprāt, Polijai līdzšinējās divās finālturnīra spēlēs nav izdevies parādīt daudz no tā, kas bija iecerēts.

«Mēs cīnījāmies. Darīju, ko varēju, bet ar cīnīšanos vien nepietiek, lai izcīnītu uzvaras Pasaules kausa finālturnīra spēlēs. Ir nepieciešama arī kvalitāte, un mums tās bija maz,» skaidroja poļu uzbrucējs.

Polijas izlases galvenais treneris Adams Navalka atklāja, ka viņa vadītā komanda uzbrukumā spēlējusi ar 100% atdevi.

«Mēs centāmies uzbrukt, taču bija nestabila spēle. Pretinieki bija labāki spēles kvalitātē un bumbas kontrolē. Centāmies piesegt pretiniekus, tajā pašā laikā veidojot arvien vairāk uzbrukumu. Līdz ar to Kolumbijai radās vairāk brīvās vietas, ko viņi lieliski izmantoja,» atzīmēja Navalka.

H apakšgrupā pēc divām spēlēm pa četriem punktiem ir Senegālai un Japānai, trīs punkti ir Kolumbijai, bet Polija ir bešā.

Pasaules kausa izcīņa ilgs līdz 15.jūlijam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu