«Juras laikmeta pasaule» turpinājumā atspoguļos dzīvnieku tiesību jautājumus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Piedzīvojumu filmas «Jurassic World» («Juras laikmeta pasaule») gaidāmais turpinājums būs «līdzība par to, kā mūsdienās izturas pret dzīvniekiem», norāda filmas producents.

Sidžesas kinofestivālā Spānijā filmas «Jurrasic World» režisors un turpinājuma producents Kolins Trevorovs atklāj, ka otrā daļa atspoguļos mūsdienās aktuālos dzīvnieku tiesību jautājumus. Kā konkrētus piemērus Trevorovs minēja vardarbību pret dzīvniekiem, mājdzīvnieku turēšanu, eksperimentus medicīnā, zooloģiskos dārzus un dzīvnieku izmantošanu militārajā jomā.

«Jurassic World» globālie kases ieņēmumi no biļešu tirdzniecības kinoteātros sasniedza 1,7 miljardus ASV dolāru (1,5 miljardus eiro).

Filmas turpinājums iznāks 2018. gada vasarā, un tās režisors būs Huans Bajona, savukārt aktieri Kriss Prats un Braisa Dalasa Hovarda no jauna uzņemsies galvenās lomas filmā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu