Hamiltona startu F-1 Francijas posmā varētu ietekmēt Anglijas futbola izlases spēles skatīšanās

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Pirmās formulas (F-1) britu pilots Lūiss Hamiltons riskē zaudēt koncentrēšanos svētdien paredzētajā Francijas «Grand Prix» izcīņā, pirms kuras plāno skatīties Anglijas futbola izlases spēli Pasaules kausa finālturnīrā.

Četrkārtējais pasaules čempions mēģinās darīt divas lietas reizē - sagatavoties sacīkstēm un sekot Anglijas izlases spēlei pret Panamu. Mačs sāksies plkst.15, kamēr F-1 braucēji trasē dosies īsi pēc plkst.17.

«Būs mazliet grūtāk koncentrēties sacīkstēm, jo skatīsimies futbola spēli,» Hamiltons sacīja reportieriem. «Spēle būs skatāma televīzijā. Es un mani puiši vienlaicīgi sekos abām lietām.»

«Katru reizi mēs ceram uz Anglijas izlases panākumiem. Manas dzīves laikā komandai nav bijuši izcili panākumi, taču mums ir laba vienība. Anglija kaut kad pelnījusi tikt pie Pasaules kausa,» uzskata Hamiltons. «Uzvara Pasaules kausā ir ikviena puikas sapnis, bet man ir privilēģija būt F-1, kur lepojos, ka esmu brits.

Katru reizi, kad kļūstu par čempionu, meklēju Lielbritānijas karogu.»

Šajā F-1 sezonā Hamiltons ir vienīgais Lielbritānijas pārstāvis prestižajā sacensību seriālā. Pašreiz viņu satrauc kavēšanās ar «Mercedes» dzinēja uzlabojumiem.

«Es nezinu, kas tieši notiek,» izteicās sportists. «Domāju, vienam no maniem trim jaunajiem dzinējiem vajadzētu būt pietiekami labam.»

Šajā nedēļas nogalē F-1 piloti sacentīsies Francijā, kur notiks sezonas astotais posms. Iepriekšējo reizi braucēji šajā valstī F-1 sacensības aizvadīja 2008.gadā.

Kopvērtējumā vācietim Sebastjanam Fetelam no «Ferrari» komandas ir 121 punkts, bet par punktu atpaliek Hamiltons. Tālāk ar 86 punktiem seko soms Valteri Botass («Mercedes»), bet viņam divus punktus zaudē austrālietis Daniels Rikjardo («Red Bull»), tālākās vietas ieņemot somam Kimi Reikenenam («Ferrari») un nīderlandietim Maksam Verstapenam («Red Bull»), kuriem ir attiecīgi 68 un 50 punkti.

Savukārt konstruktoru kausā vadībā ar 206 punktiem joprojām atrodas «Mercedes», kamēr «Ferrari» komandai ir 189 punkti, bet trešā ar 134 punktiem tikmēr ir «Red Bull».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu