Rešetinu pāris staro mīlestībā neparasta pop-up restorāna atklāšanā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Raimonds Birkenfelds

29. maija vakarā omulīgā gaisotnē tika atklāta vasaras pop-up restorāna «Dinner on the lake/Vakars uz ezera» sezona, uz kuru bija ieradušās vairākas sabiedrībā pazīstamas personas - Ieva un Mārtiņš Bondari, Marina Dianova un Valdis Birkavs, Baiba Sipeniece-Gavare ar meitu, TV personība Grēta Gorjučko ar draugu, SIA «AD REM Auto» īpašnieks un valdes loceklis Māris Īle, pasākumu aģentūras «Meduza» īpašniece Dace Ozola, māksliniece Elita Patmalniece, kā arī Zanda Zariņa-Rešetina un Intars Rešetins.

Pop-up restorāns atrodas ainaviskā Kāla ezerā brīvā dabā uz peldoša plosta. Šefpavārs Raimonds Zommers turpat uz plosta gatavoja un pasniedza vakariņas klātesošajiem visiem. Savukārt vīnu pazinēja Inese Vīcupa pasniedza ēdieniem pieskaņotus vīnus. Skanot Elizabetas Lāces arfas spēlei un plostam lēnām slīdot pa ezeru un sagaidot košu saulrietu, vakars izdevies neaizmirstams.

Kā zināms, aizvadītajā gadā no Rešetina zeltneša pazuda laulības gredzens un pašmāju dzeltenajā presē parādījās ziņas, ka viņa attiecībām ar mīļoto sievieti pienākušas beigas, taču šā gada janvārī gredzens viņa pirkstā atgriezās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu