Beļģijas izlases treneris: Komanda var spēlēt labāk

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FRIEDEMANN VOGEL / EPA

Beļģijas izlase pirmajā Pasaules kausa (PK) finālturnīra spēlē ar 3:0 izcīnīja uzvaru pret Panamas izlasi, taču komandas treneris Roberto Martiness no komandas gaida labāku sniegumu spēlē pret Tunisiju, ziņo portāls Goal.

«Mēs gribam pilnveidoties, spēlēt labāk, jo zinām, ka esam uz to spējīgi,» sacīja Martiness.

Martiness uzskata, ka komanda savu īsto spēli sāka spēlēt tikai otrajā puslaikā. Komanda fiziski bija spēcīgāka nekā pretinieki, ar ko ļoti apmierināts bija galvenais treneris.

«Trīs grupu turnīra spēles ir lieliska iespēja, lai varētu sagatavoties izslēgšanas spēlēm. Mums ir nepieciešams attīstīties gan fiziski, gan psiholoģiski, jo uzskatu, ka varam sasniegt daudz,» atzina Martiness.

Grupu turnīrā Beļģijas izlasei jāspēlē vēl ir pret Tunisijas un Anglijas izlasēm. Beļģijas izlases treneris arī atzina, ka cītīgi sekoja līdzi Anglijas un Tunisijas savstarpējai spēlei, taču galvenais ir koncentrēties uz savu sniegumu.

«Mums ir jākoncentrējas uz savu sniegumu. Mums ir jāspēlē mūsu labākais futbols pret Tunisiju un Angliju, tad būs arī rezultāts,» izteicās Martiness.

Spānis Martiness par Beļģijas izlases galveno treneri tika apstiprināts 2016. gadā. Kopā ar komandu Pasaules kausa kvalifikācijas turnīrā izcīnīja pirmo vietu H apakšgrupā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu