Melānijai Trampai maijā veikta 4 stundas ilga operācija

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

ASV pirmā lēdija Melānija Trampa maija vidū pārcietusi 4 stundas ilgu nieru operāciju, 8. jūnijā žurnālistiem paziņoja ASV prezidents Donalds Tramps.

Uzstājoties žurnālistu auditorijas priekšā pirms došanās uz G7 samitu Kanādā, Tramps atklāja, ka viņa dzīvesbiedre «jūtas labi, taču ārsti aizlieguši viņai lidot lidmašīnā,» tādēļ viņa nedosies līdzi prezidentam uz Kanādu.

ASV pirmā lēdija četras nedēļas nebija redzama publiskos pasākumos. Viņas preses dienests 14. maijā izplatīja paziņojumu, ka viņai veikta medicīniska manipulācija, lai novērstu kādu ar nieru saslimšanu saistītu problēmu. Trampa 5 dienas uzturējās militārajā hospitālī, no kura atgriezās 19. maijā un turpināja atveseļošanos Baltajā namā.

Trampas preses dienests, atsaucoties uz viņas tiesībām uz privātumu, attieicies sniegt jebkādu informāciju par pirmās lēdijas veselības stāvokli.

Trampas ilgstošā prombūtne no publiskajiem pasākumiem radīja veselu virkni spekulāciju, tai skaitā arī versiju, ka viņa atgriezusies dzīvot ģimenes apartamentos Trampa tornī Ņujorkā.

Spekulācijām punktu pielika Trampas dalīšanās Federālās ārkārtas situāciju aģentūras pasākumā Vašingtonā šīs nedēļas sākumā, uz kuru viņa pavadīja prezidentu Trampu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu