Noskaidrots, cik gadu vecumā sāk riebties savs darbs

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: allispossible.org.uk, CC BY-NC 2.0

Pētnieki noskaidrojuši, ka cilvēki, kuri sasnieguši 35 gadu vecumu, ir pakļauti lielākam riskam piedzīvot riebumu pret savu darbu, nekā jaunāki cilvēki.

Kā vēsta izdevums «Bloomberg», eksperti izpētīja dažādus faktorus, kas negatīvi var ietekmēt attieksmi pret veicamajiem pienākumiem, kā arī aptaujāja dažādu iestāžu darbiniekus un nonāca pie atklājuma, ka cilvēki pēc trīsdesmit daudz biežāk ir neapmierināti ar savu darbu un piedzīvo lielāku stresu, nekā mileniāļi. Katrs piektais darbinieks no aptaujātajiem atzina, ka savā darbavietā jūtas nelaimīgs.

«Katra cilvēka dzīvē pienāk laiks, kad tas aizdomājas par to, kas ir sasniegts, kādi mērķi realizēti un kādas pieredzes iegūtas. Atbildot uz šiem jautājumiem, cilvēki bieži mēdz piedzīvot vilšanos,» komentēja Mančestras biznesa skolas pētnieks Kerijs Kūpers.

Tomēr pastāv iespēja, kā nenonākt līdz brīdim, kad sāk riebties savs darbs. Viens no veidiem ir iegūt savā darbavietā labus draugus, izmantot savu pieredzi un zināšanas dažādos blakus projektos un apgūt jaunas lietas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu