Dvietē Dabas koncertzāle

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Šodien Ilūkstes novada dabas parkā «Dvietes paliene» notiks viens no Dabas koncertzāles pasākumiem - dabas, mūzikas, mākslas un video performance, kuru apmeklēs arī Valsts prezidents Raimonds Vējonis.

Kā uzzinājām biedrībā «Dabas koncertzāle», Vējonis ir ne tikai apmeklējis Dabas koncertzāles pasākumus kopš tās pirmsākumiem 2006.gadā, bet viņš ir arī Dabas koncertzāles patrons. Šī gada dabas, mūzikas, mākslas un video performances veltītas 2017.gada bezmugurkaulniekam - augsnes dižsliekai.

Valsts prezidents aicina ikvienu rast laiku un doties uz Dabas koncertzāli, lai iepazītu šī gada varoni un gūtu unikālus iespaidus. Pirms koncerta ikviens ir aicināts apmeklēt radošās un izziņas darbnīcas, kas izstrādātas sadarbībā ar Dabas aizsardzības pārvaldi. Tajās, sākot no plkst.19, varēs iepazīt sliekas ikdienu un uzzināt par tās nozīmi vides ekosistēmā. Savukārt koncerta sākums gaidāms neilgi pēc saulrieta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu