Visatbildīgākie šoferīši līgos Rīgā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau šajā nedēļas nogalē visā Latvijā un arī citviet pasaulē tiks svinēti Jāņi. Līgo vakarā ļaudis pulcēsies pie ugunskuriem un klātiem galdiem dziedās dziesmas, ēdīs sieru, dzers alu.

Tuvojoties svētkiem, allaž aktuāls kļūst arī jautājums par cilvēka atbildību, sēžoties pie transporta līdzekļa stūres. Un pat nav svarīgi, vai tas ir mopēds, motocikls, vieglais auto vai kāds izmēros prāvāks braucamais. Ja Līgo vakarā paredzēts ballēties un lietot alkoholiskos dzērienus, kaut nedaudz un simboliski, tā aizdedzes atslēgas ir jāpakar uz nagliņas un jāaizmirst vismaz līdz Jāņu dienas rītam vai vēl labāk - pēcpusdienai. Tad žirgtums būs atgriezies un ar jauniem spēkiem varēs doties pretī jauniem izaicinājumiem.

Lai vēlreiz atgādinātu, ka svētki jāsvin atbildīgi, TVNET ar partneriem CSDD, Seesam, Circle K, Cēsu alus, šogad pirmsjāņu periodā organizēja kampaņu Atbildīgais šoferītis. Tās mērķis - noskaidrot, kurās Latvijas pilsētās un novados būs visatbildīgākie līgotāji, kuri apņēmušies pie stūres nesēsties reibumā un savus radus, draugus un paziņas no ballīšu vietām droši nogādāt mājās.

Kampaņas «Atbildīgais šoferītis» interaktīvajā kartē redzams, ka šajos Jāņos visvairāk atbildīgo šoferīšu būs Rīgā. Galvaspilsētai seko Liepāja, Stopiņu, Ogres un Tukuma novadi.

Atbildīgo šoferīšu līgošanas karte

Starp citu, kampaņas ietvaros, norisinājās arī konkurss, kurā visi atbildīgie šoferīši varēja tikt pie vērtīgām balvām.

Uzvarētāji šobrīd ir noskaidroti, un tie ir:

  • sneid...@inbox.lv
  • raivispo...@inbox.lv
  • egija.a...@gmail.com

Uzvarētājiem uz e-pastu nosūtīta informācija balvu saņemšanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu