Rešetina sieviņa Parīzē pieveikusi maratonu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram/zandazr

Dailes teātra aktiera Intara Rešetina sieva Zanda Zariņa-Rešetina ir aktīva dzīvesveida piekritēja, kura ar skriešanu ir uz «tu». Aprīļa sākumā viens no pašmāju skaistākajiem pāriem devās uz Francijas galvaspilsētu Parīzi, lai Zanda varētu piedalīties maratonā.

Maratons noskriets. Daži ieteikumi no personīgās pieredzes, kā palīdzēt organismam atjaunoties pēc lielās slodzes: 1. Kārtīgi izstaipīties!!! 2. Paēst pilnvērtīgu maltīti, bagātīgu gan ar ogļhidrātiem, gan olbaltumvielām. Ogļhidrāti atjaunos enerģijas rezerves, olbaltumvielas pabaros sagurušos muskuļus. 3. Turpieniet dzert daudz ūdens, atjaunojot tā rezerves organismā, jo esat kārtīgi pasvīduši. 4. Ledus vanna vai kontrastduša. Tā palīdzēs atjaunoties sagurušajiem muskuļiem. 5. Dienu vai divas pēc maratona, cenšos ieplānot kriosaunas apmeklējumu. 6. Masāža. 7. Miegs!!! Nekas tā nepalīdz organismam atjaunoties, kā kvlitatīvs un pietiekošs miegs. #aftermarathon #parismarathon2018 #recovery #run#running#adidasrunnersriga#takechargeparis #takechargeriga#adidas

A post shared by ZANDA Zariņa Rešetina (@zandazr) on

Intars maratonā nepiedalījās, viņš saviem sekotājiem atrādījis savus iespaidus no Parīzes.

Lai arī pērn izskanēja baumas, ka Rešetinu laulība ir uz izjukšanas robežas, pārim tomēr izdevās izglābt savas attiecības.

Intars un Zanda iepazinās 2006. gadā, un 2008. gadā abi apprecējās Taizemē. Pārim ir divas meitas - Elīza Marija un Grēta Marija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu