Igaunijas iedzīvotāji varēs bezmaksas saņemt kriptovalūtu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Eugene Odinokov / Sputnik

Igaunijas iedzīvotāji, kuriem ir Igaunijas valsts izsniegtas identifikācijas kartes un valsts «e-rezidentiem», kuri ir aktivizējuši Igaunijas epasta «@eesti.ee» adresi, būs tiesības pieteikties uz bezmaksas kriptovalūtas saņemšanu, ziņo Igaunijas medijs «Postimees».

Igaunijas iedzīvotāji varēs pieteikties uz kriptovalūtas «Byteball» saņemšanu desmit ASV dolāru vērtībā.

Kā pavēstīja Igaunijas Kriptovalūtu savienības pārstāvis Asse Sauga, «Byteball» ir viena no nedaudzajām jaunajām kriptovalūtām, kas nav balstīta uz tā dēvēto blokķēdes tehnoloģiju.

Viņš piebilda, ka Igaunijas iedzīvotājiem ir iespēja būt par vieniem no pirmajiem jaunās kriptovalūtas saņēmējiem, pateicoties attīstītai Igaunijas e-pārvaldei.

«Byteball» no uz blokķēdes tehnoloģiju balstītajām kriptovalūtām atšķir tas, ka šīs valūtas iegūšanā nav iesaistīts tā dēvētais valūtas rakšanas process.

Tādējādi «Byteball» nonākšana tirgū nonāk ar citām metodēm. Viena no šīm metodēm ir valūtas sadale pēc vertificētām elektroniskā pasta adresēm.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu