Lexus LS+ Concept: ar skatu autonomās braukšanas nākotnē

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lexus

Tāpat kā visi lielākie autoražotāji, arī japāņu premium zīmols Lexus strādā drošības tehnoloģiju pilnveidošanas jomā, lai piedalīšanās satiksmē visiem būtu drošāka un komfortablāka, un negadījumu skaits, kurās ir kāds bojāgājušais, saruktu līdz nullei. Nākamais posms kompānijas darbā tādēļ ir autonomās braukšanas iespēju ieviešana normālos ikdienas satiksmes apstākļos. Lexus norāda, ka to automobiļi sāks no drošināt līdz ar nākamās desmitgades sākumu.

LS+ Concept ir auto, ar kuru Lexus Tokijas automobiļu izstādē dod ieskatu gaidāmajos tehnoloģiskajos jaunumos, kā arī iespējamā Lexus L-finesse dizaina valodas tālākattīstībā. Īpašās iezīmes ir izteiksmīgais radiatora režģis ar platu atvērumu optimālai dzinēja dzesēšanai un aerodinamikai, sarežģīta dizaina priekšējie un aizmugurējie lukturi ar lāzergaismām, kā arī elektroniski ārējie spoguļi.

Autonomās braukšanas iespēja Lexus sērijveida modeļos tiks ieviesta no 2020.gadā «Highway Teammate» (lielceļa biedrs) koncepcijas ietvaros. Auto, kam būs daļējā autopilota funkcija tādējādi spēs patstāvīgi pārkārtoties blakus joslā, turēties ieņemtās joslas vidū un uzturēt noteiktu, drošu attālumu līdz priekšā braucošajam transporta līdzeklim.

Papildus tam LS+ Concept piemīt spēja autonomās braukšanas funkciju klāstu papildināt, Lexus datu centrā atjaunojot autopilota programmatūru. Tāpat autonomās braukšanas sistēmai piemīt mācīšanās spējas un tas nozīmē, ka auto iegaumē vidi, kādā tas pārvietojas un autonomā braukšana ceļas jaunā līmenī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu