Viljamss par rupjo žestu FIFA atklāšanas ceremonijā: Nevaru pats sev uzticēties

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Mūziķis Robijs Viljamss beidzot ir paskaidrojis, ko viņš domāja ar sava vidējā pirksta parādīšanas žestu, uzstājoties FIFA 2018 ceremonijas atklāšanā.

Kā ziņots iepriekš, Viljamss dziesmas «Rock DJ» vidū tieši kamerā televīzijas tiešraidē parādīja vidējo pirkstu, mūziķa žestam kļūstot par vienu no apspriestākajiem notikumiem.

Raidījumā «This Morning» Viljamss skaidroja, ka viņa žests bija domāts, lai signalizētu vienas minūtes laika atskaiti pirms spēles sākšanās starp Krieviju un Saūda Arābiju.

«Es biju zem liela spiediena, jo bija palikusi viena minūte un nezināju, kā lai visu paveic tik īsā laikā. Tāpēc es vienkārši parādīju vienas minūtes laika atskaiti.»

Viljamss uz jautājumu, kā šāda ideja viņam ienāca prātā, paskaidroja, ka viņa uzstāšanās bija neprognozējama. «Nekas man nenāca prātā. Starp mani un veselo saprātu ir kaut kāds bloks. Es kaut ko izdaru un pēc tam, piecas minūtes vēlāk, sāku domāt: «Vai es tiešām... Jā, es to izdarīju, vai ne?» Mans plāns bija taisni nodziedāt, un 99% no plāna es izpildīju.»

Jautāts, vai viņš incidentu nožēlo, Viljams atbildēja apstiprinoši. «Jā, protams. Es nevaru sev uzticēties, es tiešām nevaru sev uzticēties... Es nezinu, ko darīšu jebkurā mirklī.»

«Pirms uzstāšanās pie sevis nodomāju, ka šāda veida pasākumos ir svarīgi neradīt starptautisku incidentu – un ziniet, man tas izdevās,» piebilda mūziķis. «Pēdējā lieta, ko pateicu savam menedžerim, kad apsēdāmies uz dīvāna, bija – kas gan varētu noiet greizi?»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu