Latvijas slavenības iepazīst igauņu rotu mākslinieces jaunāko kolekciju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Otrdien, 19. jūnijā, kokteiļbārā «Herbārijs» norisinājās ekskluzīvā igauņu rotaslietu zīmola «New Vintage by Kriss» jaunākās kolekcijas «Be a Mermaid» prezentācija, kuru apmeklēja arī sabiedrībā zināmi modes mīļotāji.

Pasākuma laikā modes redaktori, blogeri un influenceri varēja iepazīties ar igauņu rotaslietu dizaineres Kriss Eglites pieredzi un iedvesmas avotiem kolekciju tapšanā, kā arī aplūkot viņas radīto jauno vasaras kolekciju.

Prezentācijā piedalījās tādas sociālo tīklu slavenībasAgnija Grigule, Brigita Dambe, Aļona Grevcova, Sofija Lukjanska, Alina Keller, Katerina Malgina, Anna Turanova, Elizabete Gorina, kā arī modes students un blogeris Andrejs Šemeļevs un dzīvesstila blogere Līga Andžāne, stiliste un dizainere Indra Salceviča, skaistuma redaktore Dace Kaņepe, modes māksliniece Dace Bahmane-Krieviņa, dziedātāja un radio personība Marta Grigale, kā arī stilistes Anita Altmane un Līga Vekmane.

«Rīgai vienmēr ir bijusi īpaša vieta manā sirdī, tāpēc mani patiesi saviļņoja iespēja savu jauno kolekciju prezentēt kokteiļbārā «Herbārijs». No bāra redzami pilsētas skati lieliski saderēja ar rotaslietu vasarīgajiem dizainiem. Bērnībā bieži viesojos Rīgā un Jūrmalā, jo apmeklēju tenisa turnīrus, tāpēc šīs vietas man saistās ar bērnības nostalģiju. Tā kā esmu precējusies ar latvieti, tad Rīgā viesojamies daudz biežāk nekā bērnībā. Mūsu meitas var satikt savu omi un pierast pie latviešu valodas,» atzīst rotu māksliniece.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu