Iecavā atjaunota sprādzienbīstamā objekta dēļ slēgtā satiksme

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: iecava.lv

Iecavā šodien rokot atrasta sprādzienbīstama priekšmeta dēļ uz laiku tika slēgta Bauskas šoseja. Notika arī iedzīvotāju evakuācija, TVNET uzzināja pašvaldībā.

(papildināta visa ziņa)

Pašvaldībai veicot rakšanas darbus, atrasts sprādzienbīstams priekšmets. Notikuma vietā strādā operatīvie dienesti.

Satiksme slēgta uz Bauskas šosejas Rīgas ielā. Plānots, ka satiksme tiks atjaunota pēc trīs stundām, iepriekš informēja VAS «Latvijas Valsts ceļi».

Apbraukt slēgto posmu varēja pa Rīgas apvedceļu un Jelgavas šoseju.

Iecavas novada pašvaldības sniegtā informācija liecina, ka Mazajā ielā 2 atrasts aviācijas lādiņš. Valsts policijas darbinieki veica iedzīvotāju evakuāciju. Drošības zona, no kuras tiek evakuēti iedzīvotāji, noteikta 500-600 metru rādiusā ap lādiņa atrašanās vietu.

Ap plkst. 12.00 pašvaldība, atsaucoties uz policiju, ziņoja, ka sapieri atrasto lādiņu ir aizveduši, un satiksme uz Bauskas šosejas (A7) Iecavā, Rīgas ielā, ir atjaunota.

Aizsardzības ministrijas preses pārstāve Sandra Brāle aģentūrai LETA teica, ka žoga izbūves laikā atrasta 100 kilogramus smaga Otrā pasaules kara aviācijas bumba, kura patlaban policijas pavadībā tiek nogādāta uz Ādažu poligonu neitralizēšanai.

      KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
      Aktuālais šodien
      Svarīgākais
      Uz augšu