Siguldā uzstāsies popzvaigzne Rita Ora, iesildīs Markus Riva

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

4. augustā Siguldas pilsdrupās ar koncertu viesosies britu popzvaigzne Rita Ora (Rita Sahatçiu Ora). Par «britu Rianu» dēvētā 27 gadus vecā albāņu izcelsmes dziedātāja pasaules slavu ieguva ar 2012. gada debijas albumu (skat. recenziju), vēsta «sigulda.lv». Fani jau ilgāku laiku gaida jaunu Oras albumu.

Par mūziķes iesildošo mākslinieku pirms viņas koncerta Ritas Oras menedžments ir izvēlējies latviešu mūziķi, producentu un TV šovu vadītāju Marku Rivu.

Albāņu izcelsmes Ora dzimusi bijušajā Dienvidslāvijā, tagadējā Kosovas pilsētā Prištinā, taču uzreiz pēc dzimšanas kopā ar ģimeni pārcēlusies uz Lielbritāniju. Jau kopš bērnības aizrāvusies ar teātri un mūziku un jau 13 gadu vecumā filmējusies pirmajā kinofilmā, režisora Kolina Tīga (Colin Teague) krimināldrāmā «Spivs», tēlojot albāņu bēgli. 2007. gadā Rita debitē popmūzikā, viņa piedalās britu popmūzikas «cukuriņa» Kreiga Deivida (Craig David) dziesmas «Awkward» ierakstā. Gadu vēlāk dziesmā «Where's Your Love» sadarbojas ar jauno britu reperi Tinčiju Straideru (Tinchy Stryder), līdz 2009. gadā nolemj startēt Apvienotās Karalistes Eirovīzijas nacionālajā atlasē. Tur jauno meiteni ievēro «Roc Nation» cilvēki, un pēc tikšanās ar pašu Jay-Z Ora pievienojas izdevniecības māksliniekiem.

Siguldas pilsdrupas šovasar kļūs par daudzu zināmu mūziķu koncerta skatuvi. 1

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu