Silva: Brazīlija ir mācījusies no 2014.gada neveiksmes

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Peter Powell / EPA

Brazīlijas izlases futbolists Tjago Silva atzinis, ka no iepriekšējās Pasaules kausa neveiksmes komanda ir mācījusies un kļuvusi tikai stiprāka, intervijā portālam goal.com izteicās spēlētājs.

2014. gada Pasaules kausa finālturnīrā Brazīlijas komanda izcīnīja 4.vietu, taču pusfinālā tika piedzīvots apkaunojošs zaudējums Vācijai ar 1:7, kā arī cīņā par trešo vietu tika piedzīvota sakāve pret Nīderlandi 0:3.

«Mēs visi gribētu to izmainīt, taču tas nav iespējams. Es personīgi nevēlos mainīt neko, jo uzskatu, ka lietām jānotiek dabiski. Kopš 2014. gada mēs esam mācījušies ļoti daudz,» atzina Silva.

33 gadus vecais Silva arī atzina, ka Brazīlija uz šā gada Pasaules kausa finālturnīru dodas tikai ar mērķi uzvarēt.

«Mūsu mērķis ir kļūt par čempioniem! Taču ceļš līdz tā izcīnīšanai būs grūts, tāpēc mums ir nepieciešams rādīt mūsu labāko spēli,» izteicās Silva.

Tiago Silva Brazīlijas izlasē ir aizvadījis 70 spēles, kuru laikā ir guvis piecus vārtus. Šis būs viņa trešais Pasaules kausa finālturnīrs.

Brazīlija izlase spēlēs vienā apakšgrupā ar Šveices, Kostarikas un Serbijas izlasēm. Savu pirmo spēli tā aizvadīs 17. jūnijā, tiekoties ar Šveices futbolistiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu