Ieskaties - dzīvoklis Ņujorkā ar neticami lētu interjeru

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums/Instagram

Dzīve Ņujorkā nudien nav tā lētākā, tāpēc daudziem varētu šķist, ka šeit dzīvo tas smalkākais sabiedrības slānis, bet tā nav tiesa. Kāda Ņujorkas blogere Džesija Ruēna savā sociālā tīkla kontā atklāj, kā ir iespējams iekārtot šiku dzīvokli vienā no pasaules lielākajām metropolēm par niecīgu samaksu.

Blogere Džesija Ruēna kopā ar draugu īrē visai palielu dzīvokli Ņujorkas rajonā Bruklinā. «Jau ievācoties šādā dzīvoklī, uzreiz sapratām, ka tā iekārtošana izmaksās veselu bagātību, taču lieki tēriņi mums tanī brīdī nebija pa kabatai,» atklāj Džesija. Jau pēc pirmā gada meitene piepildīja māju ar samērā lētām precēm un pašu gatavotām mēbelēm, kā arī jaunieši paši pārveidoja un pielāgoja mēbeles no lētajiem interjera dizaina veikaliem.

Blogere atklāj, ka dzīvokļa iekārtošanā nevajag baidīties no lietotām precēm - dažkārt lietoto preču interneta veikalos vai krāmu tirdziņos ir iespējams atrast īstas pērles. Savukārt jaunas preces ir vēlams pirkt atlaižu sezonās un nebaidīties nesen iegādātās mēbeles mazliet pārveidot, piemēram, tās pārkrāsot un nomainīt rokturīšus.

Lai iekārtotu savu mājokli, blogere Džesija iesaka nesteigties - piepildi māju ar lietām, kuras patiešām iemīli no pirmā acu skatiena. «Lielākā jauniešu kļūda ir steiga - tiklīdz jauni cilvēki ievācas savās pirmajās mājās, tie uzreiz ķeras klāt dekorēšanai un mēbeļu iegādei. Manuprāt, iesākumā dzīvoklis ir jāpiepilda tikai ar ikdienā nepieciešamāko, bet vēlāk jau var ķerties klāt dekorēšanai,» atklāj ņujorkiete Džesija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu