Biznesa partneris tenisa zvaigznei Bekeram prasa atmaksāt vairāku miljonu parādu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/Scanpix

Vācu tenisa zvaigznes Borisa Bekera bijušais biznesa partneris pieprasījis 36,5 miljonus eiro, apgalvojot, ka kādreizējā pasaules pirmā rakete viņam šādu summu esot parādā.

Jūnijā tiesa pasludināja Bekera bankrotu, jo vācietis kopš 2015.gada neesot spējis samaksāt kādu parādu. Tagad šveiciešu uzņēmējs Hanss Dīters Klevens no Bekera pieprasa 40 miljonus Šveices franku (36,5 miljonus eiro), taču neatklāj šīs summas rašanos.

«Pēc nesenā Londonas tiesas lēmuma pasludināt Borisu Bekeru par bankrotējušu, viņa kādreizējais biznesa partneris, uzņēmējs Hanss Dīters Klevens uzskatīja par pienākumu celt to gaismā,» paziņojusi Klevena intereses pārstāvošā juridiskā firma «GHM Partners».

Bekera advokāts Kristians Olivers Mozers vācu ziņu aģentūrai DPA sacīja, ka Klevens cenšas meklēt lobiju sabiedrībā, lai celtu nepamatotu prasību.

Seškārtējais «Grand Slam» turnīru uzvarētājs, kurš trīs reizes bijis labākais Vimbldonā, divreiz Austrālijas atklātajā čempionātā un vienu reizi ASV atklātajā čempionātā, noliedzis, ka būtu bankrotējis un vācu presei sacīja, ka gatavs atmaksāt visus parādus.

49 gadus vecais Bekers patlaban notiekošajā Vimbldonas turnīrā strādā par ekspertu televīzijā. Viņš vēl salīdzinoši nesen atradās serbu tenisa zvaigznes Novaka Džokoviča treneru kolektīvā, taču pērnā gada nogalē pēc trīs gadu sadarbības no šī amata tika atbrīvots.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu