Fotostāsts: Monaco Grand Prix Historique 2018

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SIPA/ScanPix. TVNET kolāža

Šajā nedēļas nogalē leģendārajā Monako F-1 trasē, kas ierīkota mazās firstistes ielās, norisināsies 2018.gada Formula 1 čempionāta sestais posms. Divas nedēļās iepriekš šajā trasē norisinājās dažādu ēru vēsturisko sporta auto sacensības Monaco Grand Prix Historique 2018.

Tās piedevām ne tikai apmeklēja, bet arī piedalījās vairāki leģendāri autosportisti, tostarp somu F-1 pilots Mika Hakinens un beļģis Džekijs Ikss, kurš sešas reizes uzvarējis Lemānā, kā arī ar labiem panākumiem piedalījās F-1 sacensībās. Kā aizritēja vēsturisko sacīkšu auto sacensības, kurās neiztika arī bez avārijām, skaties mūsu fotostāstā.

Atgriežoties pie 2018.gada Formula 1 čempionāta, var piebilst, ka pēc aizvadītajiem pieciem posmiem, līderis kopvērtējumā ar 95 punktiem ir Mercedes pilots Lūiss Hamiltons. Ar 78 punktiem viņam seko Sebastjans Fetels (Ferrari), trešais ir soms Valteri Botass (58, Mercedes), ceturtais - Kimi Raikonens (48 punkti, Ferrari), bet piekto un sesto vietu ieņem Red Bull piloti Daniels Rikjardo un Makss Verstapens, kuru kontā attiecīgi 47 un 33 punkti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu