No ideālā piknika ar ģimeni līdz adrenalīnam trasē: ŠKODA OCTAVIA RS izaicina Tomu Alsbergu un Kasparu Zlidni

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Noslēdzot projektu «IEPAZĪSTIES - ŠKODA ĢIMENES», kur piedzīvojumos pie dabas kopā ar savām ģimenēm devās Toms Alsbergs un Kaspars Zlidnis, ŠKODA Motorsport Baltic ģimenes galva Ģirts Krūzmanis izaicināja abus puišus izmēģināt sporta OCTAVIA RS spēkus 333 Trasē.

Titulētais autošosejas speciālists Ģirts Krūzmanis uzņēma puišus pie sevis Sport Racing Technologies darbnīcā, pastāstot par ŠKODA rallijkomandas mašīnām un autosporta vidi. Pēc tam viņš aicināja Tomu un Kasparu izmēģināt sporta ŠKODA OCTAVIA RS, dodoties uz 333 Trasi. Sākumā abi ŠKODA ĢIMENES varoņi devās trasē kopā ar Ģirtu, lai izjustu trasi un mašīnas spējas. Treniņu braucienu noslēgumā, novērtējot Toma un Kaspara automašīnas vadības spējas trasē, Ģirts piedāvāja abiem varoņiem noķert adrenalīnu un sacensties trasē vienam ar otru uz laiku. Lai padarītu sacensību spraigāku, viņš izlēma, ka zaudētājs uz mājām dosies ar kājām.

Toma un Kaspara sacensību, izmēģinot OCTAVIA RS spējas 333 Trasē skaties šeit.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu