Ticamākais LRA premjera amata kandidāts varētu būt Smiltēns

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere / LETA

Pašlaik vislielākās izredzes tikt nosauktam par Latvijas Reģionu apvienības (LRA) Ministru prezidenta amata kandidātu Saeimas vēlēšanām esot LRA valdes loceklim, Saeimas deputātam Edvardam Smiltēnam, liecina aģentūras LETA rīcībā esošā neoficiālā informācija.

Tomēr oficiālu lēmumu par to LRA nav pieņēmusi. Premjera amata pretendentu parlamenta vēlēšanām politiskais spēks oficiāli plāno nosaukt forumā 19.maijā.

Kopumā pašlaik tiekot vērtēti aptuveni pieci iespējamie LRA kandidāti uz premjera amatu. Starp viņiem esot arī Liepājas domes deputāts Jānis Vilnītis (LRA). Reizē izskanējis, ka politiķim tā varētu nebūt primārā interese, ņemot vērā vienošanos pilsētas domes koalīcijā, kas rudenī varētu ļaut Vilnītim kļūt par Liepājas mēru.

Kā ziņots, LRA forums «Reģionu spēks Latvijas izaugsmei» notiks 19.maijā plkst.11 Piņķos, Jūrmalas ielā 14a, Babītes novada Kultūrizglītības centrā.

Pasākumā arī plānots iepazīstināt ar uzstādījumiem Saeimas vēlēšanām, kā arī pieteikt vairākus deputātu kandidātus.

13.Saeimas vēlēšanas notiks oktobra sākumā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu