Latviešu dziedātāja ierakstījusi dziesmu ar Lēdijas Gāgas producentu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Pašmāju dziedātāja Adelīna kopā ar marokāņu izcelsmes mūziķi, dziesmu producentu un vairāku «Grammy» balvu ieguvēju RedOne jeb Nadiru Kaijatu (Nadir Khayat), kurš 2010. gadā producējis dziedātājas Šakiras (Shakira) skaņdarbu «Waka Waka» FIFA World Cup 2010 spēlēm, kā arī 2014. gada oficiālo World Cup himnu ar Dženiferu Lopesu un Pitbulu, ierakstījuši oficiālo FIFA World Cup 2018 «Bein Sports» himnu.

Skaņdarbs «One World» un tā videoklips, kas tika filmēts Maskavā un Marokā režisora Daniela Zlotina vadībā, interneta vietnē «YouTube» noskatīts jau nepilnus 6 miljonus reižu visā pasaulē un tiks atskaņots televīzijas kanālā «Bein Sports» ikreiz pirms katras translētās futbola spēles.

«Esmu pateicīga, ka neatlaidīga darba rezultātā man bija iespēja iepazīties ar pasaules mūzikas zvaigžņu producentu RedOne, un man ir pagodinājums būt daļai no šā starptautiskā projekta,» saka Adelīna.

Dziesmas «One World» ideja ir veicināt vienotību, mīlestību un mieru. «Nav svarīgi, no kuras pasaules malas ikviens nāk, kopā mēs visi esam viena pasaule!» piebilst Adelīna, kura ar RedOne pirmoreiz tikās Losandželosā, kur tobrīd filmēja videoklipu vienai no viņas dziesmām.

«RedOne jeb Nadirs Kaijats kā ierakstu producents un dziesmu autors ir strādājis ar daudziem izciliem mūziķiem, kā Lady Gaga, Maikls Džeksons, U2, Nikija Mināža, Dženifera Lopesa, Pitbull, Enrike Iglesiass, Shakira, Wyclef Jean, Meraija Kerija, Marks Antonijs, Akon un daudzi citi, tādēļ mans menedžeris ļoti cītīgi strādāja pie tā, lai satiktu šo ievērojamo producentu, un pirmā tikšanās notika viņa ierakstu studijā. Toreiz es prezentēju savu mūzikas materiālu, un liels bija viņa pārsteigums, ka es pati to esmu producējusi un ierakstījusi. Īsi pēc šīs tikšanās sāku strādāt pie jaunu dziesmu radīšanas, un pēc to prezentēšanas producentam RedOne man tika piedāvāts slēgt līgumu ar 2101 Records | RedOne Records ierakstu kompāniju, un uzreiz pēc vienošanās mēs sākām strādāt pie dziesmas «One World» veidošanas FIFA World Cup 2018,» stāsta dziedātāja.

Dziedātāju Adelīnu, tobrīd ar skatuves vārdu Adelly, plašāka latviešu auditorija iepazina 2012. gadā, kad plašsaziņas līdzekļi atspoguļoja meitenes un pasaulslavenās mūziķes Lēdijas Gāgas (Lady Gaga) iepazīšanos Tallinā notiekošā koncerta aizkulisēs un kopīgu sadziedāšanos. Zīmīgi, ka jau toreiz amerikāņu dziedātāja uzslavēja Adelīnas balsi un stilu un novēlēja kļūt par Latvijas popa princesi, jo tieši sešus gadus vēlāk Adelīna satika Grammy balvu ieguvēju, producentu RedOne, kurš ir radījis Lady Gaga atpazīstamākos hitus, kā «Poker Face», «Just Dance», «Bad Romance» un citus, un noticēja Adelīnas talantam un spējām, kā arī uzskata, ka latviešu dziedātāja kļūs par pasaules līmeņa popmūzikas zvaigzni.

2018. gada FIFA Pasaules kauss pirmoreiz notiks Krievijā no 2018. gada 14. jūnija līdz 15. jūlijam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu