Dziedātāja uz ballīti pēc «Oskariem» ierodas absurdā tērpā

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MEGA/Scanpix

Dziedātāja un aktrise Bleona Kvereti (Bleona Qereti), kura pazīstama kā Albānijas Madonna, uz modes žurnāla «Vanity Fair» rīkoto ballīti pēc 90. ASV Kinoakadēmijas balvu «Oskars» pasniegšanas ceremonijas ieradās tērpā, kas iztēlei neatstāj gandrīz neko.

38 gadus vecā izklaides industrijas veterāne pasākuma viesus un fotogrāfus pārsteidza ar caurspīdīgu tīkliņkleitu. Savas kailās krūtis Kvareti bija piesegusi ar niecīgām zelta krāsas uzlīmītēm, bet viņas ķermeņa privātāko zonu slēpa melnas biksītes.

Tāpat kā lielai daļai tur esošo bagāto un slaveno dāmu, arī viņai kājās bija ikoniskā modes dizainera Christian Louboutin smalkās augstpapēžu kurpes.

Kā jau ziņots, Losandželosā svētdien (pirmdien pēc Latvijas laika) notika 90. ASV Kinoakadēmijas balvu «Oskars» pasniegšanas ceremonija, kurā par labāko filmu tika atzīta režisora Giljermo del Toro fantastikas lente «The Shape of Water» («Ūdens forma»), kas pavisam ieguva četrus «Oskarus».

Del Toro par filmu «The Shape of Water» tika godalgots arī kategorijā «Labākais režisors», un šī filma saņēma arī balvas par labāko oriģinālo skaņu celiņu, ko sarakstījis Aleksandrs Desplā, un labāko inscenējumu. «The Shape of Water» bija nominēta pavisam 13 kategorijās.

Kategorijā «Labākais aktieris» balvu ieguva Gerijs Oldmens par veikumu filmā «Darkest Hour» («Tumšākā stunda»), kas vēsta par Lielbritānijas premjeru Vinstonu Čērčilu Otrā pasaules kara sākumā.

Par labāko aktrisi tika atzīta Frensisa Makdormanda par tēlojumu drāmā «Three Billboards Outside Ebbing, Missouri» («Trīs paziņojumi pie Ebingas Misūri štatā»). Par veikumu šajā filmā kategorijā «Labākais otrā plāna aktieris» balvu saņēma Sems Rokvels, kurš atveidoja rasistisku policistu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu