JRT no štata aiziet Hermaņa sieva, tiek atlaista Ķimele

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Izdevums «Privātā Dzīve» šonedēļ raksta, ka Jaunajā Rīgas teātrī atkal notikušas izmaiņas komandas sastāvā. No teātra aiziet mākslinieciskā vadītāja Alvja Hermaņa dzīvesbiedre, aktrise Kristīne Krūze-Hermane, un vieta teātra jaunajā modelī nav atrasta arī pieredzējušajai režisorei Mārai Ķimelei (74).

«Pagaidām vēl esmu štata aktrise, bet sezonas beigās eju prom no štata,» izdevumam «Privātā Dzīve» atzinusi 35 gadus vecā Krūze-Hermane, akcentējot, ka tas ir viņas pašas pieņemts lēmums, viņas izvēle.

«No profesijas neaizeju. Galvenais iemesls - vēlos būt frīlancere, jo mani interesē arī režijas māksla,» viņa saka.

Savukārt režisore Māra Ķimele pēc šīs sezonas arī vairs nebūs JRT štata režisore. «Mākslinieciskais vadītājs nolēma, ka mani pakalpojumi vairs nav noderīgi,» lakoniska ir teātra ilggadējā režisore.

Kristīne Krūze filmā «Homo Novus»
Kristīne Krūze filmā «Homo Novus» Foto: Publicitātes

Savukārt JRT vadība skaidro, ka teātrī vispār vairs nebūs štata režisoru un režijas meistari tiks pieaicināti uz konkrētiem projektiem.

Atgādinām, ka pagājušogad darbu teātrī zaudēja vairāki aktieri, to vidū Iveta Pole, Gatis Gāga, Liene Šmukste, Varis Piņķis, Andis Strods, Edgars Strods un vēlāk arī Inga Alsiņa.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu