«Ryanair» prasa ierobežot alkohola tirdzniecību lidostās

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

Aviosabiedrība «Ryanair» ierosinājusi pasažieriem lidmašīnās noteikt divu alkoholisko dzērienu limitu, kā arī aizliegt grādīgo dzērienu tirgošanu lidostās pirms plkst. 10.00. Šāds ierosinājums izskanējis pēc reisa no Dublinas uz Ibizu, kam sestdien nācās veikt ārkārtas nosēšanos Parīzē pēc trīs iereibušu pasažieru ālēšanās, vēsta raidorganizācija BBC.

Trīs cilvēki pēc nolaišanās Parīzē tika izsēdināti no lidmašīnas, un viņus aizturēja Francijas policija.

«Svarīgi, lai lidostas ievieš preventīvus mērus, lai cīnītos ar pārmērīgu dzeršanu un tās radītajām problēmām, nevis atļauj pasažieriem pirms lidojumiem pārmēru daudz dzert,» teikts «Ryanair» paziņojumā. «Nav taisnīgi, ka lidostas var gūt peļņu no neierobežotas alkohola tirdzniecības pasažieriem, bet aviosabiedrībām ir jācīnās ar sekām.»

«Ryanair» norāda, ka reisu laikā tiek pārdots neliels alkohola daudzums, jo visi aviosabiedrības apkalpotie lidojumi ir īsi.

Dublinas lidostas pārstāvis sacīja: lai arī iereibušo pasažieru uzvedība sestdienas reisā esot bijusi «nepieņemama», aviosabiedrības piedāvātais risinājums ir «drakonisks».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu