«Sadales tīkls» viedo elektroenerģijas skaitītāju uzstādīšanā pirmajā ceturksnī ieguldījis divus miljonus eiro

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

«Sadales tīkls» viedo elektroenerģijas skaitītāju uzstādīšanā šogad pirmajā ceturksnī ieguldījis divus miljonus eiro, liecina «Sadales tīkla» publicētā informācija.

Kopējais viedo elektroenerģijas skaitītāju skaits sasniedzis 460 800, kas ir 41% no kopējā «Sadales tīkla» klientu elektroenerģijas skaitītāju skaita.

Jau vēstīts, ka kopējais «Sadales tīkla» investīciju apmērs 2018.gada pirmajā ceturksnī bija 16,8 miljoni eiro, kas ir par 30% mazāk nekā attiecīgajā periodā pērn.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka «Sadales tīkla» apgrozījums šogad pirmajā ceturksnī bija 86,338 miljoni eiro, kas ir par 2% vairāk nekā tādā pašā periodā pērn, savukārt uzņēmuma peļņa bija 10,966 miljoni eiro, kas ir pieaugums par 7,4%.

«Sadales tīkls» ir elektroenerģijas sadales sistēmas operators, un tā vienīgais īpašnieks ir valstij piederošā energokompānija «Latvenergo».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu