Audi līdz 2025. gadam paredz pārdot 800 000 elektromobiļu; Audi e-tron pirmizrāde augustā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Audi

Ikgadējā kopsapulcē Audi valde informēja par pašreizējo uzņēmējdarbības virzienu, modeļu un tehnoloģiju iniciatīvām, rīcības un pārmaiņu plānu, kas ietvers jauna modeļa ražošanu ik pēc trīs nedēļām, jaunu segmentu apguvi un piedziņas tehnoloģiju ieviešanu, kā arī jaunu organizatorisko struktūru. Tāpat Audi pavēstīja, ka 2025. gadā plāno pārdot ap 800 000 elektro un hibrīdauto.

Audi e-tron pasaules pirmizrāde notiks 30. augustā Briselē Audi samitā. Strauji paplašinoties pilnībā elektrizēto un hibrīdauto piedāvājumam visos modeļu segmentos, uzņēmums iecerējis 2025. gadā sasniegt 800 000 pārdotu elektroautomobiļu skaitu. Bez tā Audi līdz 2025. gadam plāno sasniegt viena miljarda eiro peļņas līmeni, attīstot tādus digitālos pakalpojumus kā myAudi klientu portālu.

Foto: Audi
Šogad Audi atjaunina un paplašina modeļu klāstu, laižot tirgū vairāk nekā 20 jaunus produktus.

Jaunā Audi dizaina valoda un jaunā, pilnībā digitālā vadības koncepcija tiks ieviesta visos segmentos. Neskatoties uz jaunā A8 modeļa izlaišanu 2017. gada beigās un A7 nonākšanu tirdzniecībā 2018. gada martā, jauns augstākās klases modelis tirgū ienāks arī šā gada vidū − tas būs jaunās paaudzes Audi A6. Līdz šā gada beigām Audi piedāvājumu prestižajā segmentā papildinās arī divi augstākās klases SUV modeļi − Q8 un Audi e-tron.

Audi pagājušā gada beigās apstiprināja rīcības un pārmaiņu plānu ar mērķi jaunu ieņēmumu avotu nodrošināšana, izmaksu struktūras uzlabošana un korporatīvo pārmaiņu paātrināšana saistībā ar jaunu biznesa modeļu ieviešanu. Tādējādi ievērojami palielinot ieguldījumu iespējas. Līdz 2025. gadam aptuveni 40 miljardi eiro tiks ieguldīti stratēģiskās jomās, piemēram, e-mobilitātē, autonomajā braukšanā un ražošanas digitalizācijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu