Pasaules kauss radošumā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kannu lauvas, kas tradicionāli notiek Franču rivjērā, ir prestižākais reklāmas, mārketinga u.c. radošo nozaru pārstāvju gada gaidītākais pasākums. Festivāls, kas vienuviet pulcē radošās personības, šovbiznesa zvaigznes un tādus pasaulē atpazīstamus zīmolus kā Facebook, Youtube, Google u.c. Tomēr par festivāla nozīmīgāko daļu tiek uzskatīts tā saturs un radošums.

Iepazīstoties ar Kannu lauvu pasākuma programmu un personām, kas tajā uzstāsies, uz brīdi varētu šķist, ka tā ir viena liela Holivudas ballīte, nevis pasākums, kas tiek asociēts ar reklāmu un mārketingu. Starp lekciju runātājiem, iezīmējās tādas personības kā NBA zvaigzne, leģenda, Šakils O'nīls, britu producents un mūziķis Labirint, ASV TV personība Konans O'Braiens un tādi aktieri kā Deivids Švimmers (seriāls «Draugi») un seriāla «Grejas anatomija» galvenās lomas atveidotāja Elena Pompeo u.c.

Tomēr, kā uzsver paši Kannu lauvu organizatori, festivāls ir par aizraujošu un iedvesmojošu saturu, kas radīts ne tikai jomas profesionāļiem, bet arī jaunajiem radošajiem prātiem no visas pasaules, kuri piedalās Young Lions konkursā.

Young Lions konkurss ir iespēja jaunajai radošajai paaudzei sacensties uz globālās skatuves aci pret aci ar labākajiem no labākajiem. Konkursā piedalās vairāk kā 250 komandas, 7 dažādās kategorijās, no kurām tikai 21 tiek pie godalgām, iegūstot starptautisku atzinību pasaules mērogā.

Jau piekto gadu pēc kārtas, INBOX.LV ir oficiālā Kannu Lauvu pārstāvniecība Latvijā, kā arī šī gada ģenerālsponsors. INBOX.LV radošās nozares jauniešiem piedāvā unikālu iespēju - cīnīties par pilnībā apmaksātu ceļazīmi uz Kannu Lauvu festivālu. Viss, kas ir jādara ir jāpiedalās Young Lions Latvia rīkotajā nacionālajā atlases konkursā, kurā, tāpat kā Kannu Lauvās, 24 stundu laikā ir jārod risinājums sagatavotajam darba uzdevumam.

Kā atzīst Rihards Gromuls, kurš jau otro gadu ir ieguvis Inbox.lv ceļazīmi uz Young Lions: «Tas ir pasaules kauss radošumā. Tā ir iespēja, kuru nevar laist garām. Sajūtas, kuras var piedzīvot tikai esot uz vietas. Šī iespēja, ko Inbox.lv sniedz jauniešiem, ir neatsverama, jo tā ne tikai palīdz izkāpt no savas komforta zonas, bet arī kļūdīties un mācīties no kļūdām, pašizaugt un, galvenokārt, provocē, uzdot jautājumus, lai rastu atbildes uz tiem.»

Vairāk informācijas par pasākumu

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu