Juris Kaukulis un «JJO» izdod vinila plati «Ieviņa»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Pirmsjāņu laikā iznākusi mūziķa Jura Kaukuļa un jaunfolka grupas «JJO» (Jauno Jāņu Orķestris) albuma «Ieviņa» vinila skaņuplates versija. Plates ieskandināšanas koncerts notiks 19. jūnijā, atklājot Siguldas pils kvartālu un Valmiermuižas vēstniecību Siguldā.

Šajā pavasarī mūziķis Juris Kaukulis un jaunfolka grupa «JJO» (Jauno Jāņu Orķestris) izdeva grupas otro studijas albumu «Ieviņa». Gan skaņuplates, gan CD versijā albumā iekļautas 12 dziesmas ar dainu vārdiem un jaunu oriģinālmūziku. Albumu ieskaņojis un producējis Aldis Zaļūksnis, vinila plates pēcapstrāde – Lauri Līvaks (Igaunija).

Albuma «Ieviņa» atklāšanas koncerts 30. aprīlī raisīja vētrainas publikas ovācijas pārpildītā mūzikas namā «Daile». Singli «Salti pūta ziemas vēji» un «Ieviņa» jau iekļuvuši pašmāju raidstaciju mūzikas topos. Šobrīd aktuālais singls «Ieviņa» ieņēmis vietu labāko trijniekā gan «Muzikālās bankas» iknedēļas topā, gan «Latvijas Radio 2» nedēļas klausītāko dziesmu topā, gan arī ierindojoties 1. vietā Radio «NABA» LV Top10.

19. jūnijā plkst. 19.00 ar «JJO» koncertu tiks atklāta pirmā no atjaunotajām Siguldas pils kvartāla ēkām un Valmiermuižas vēstniecība Siguldā. Koncertā izskanēs jaunās skaņuplates dziesmas un «JJO» labi zināmās dziesmas ielīgošanas noskaņā. Uz skatuves grupa muzicēs pilnā sastāvā: Juris Kaukulis, Ieva Strode, Artis Orubs, Kaspars Tobis, Andris Veinbergs un Valērijs Cīrulis. Ieeja pasākumā – bez maksas.

«Ieviņa» skaņuplates un CD formātā iegādājama mūzikas veikalā «Upe tuviem un tāliem» (R. Vāgnera ielā 5), Siguldas pils kvartāla atklāšanā, «JJO» mājas lapā www.jjo.lv, kā arī koncertos.

«JJO» ielīgošanas koncertos:

19. jūnijs 19.00, Siguldas pils kvartāls;

20. jūnijs 21.00, Rīga, Mazjumpravas muižas parks, kultūras telpa «Strops»;

21. jūnijs 20.00, Jēkabpils;

22. jūnijs 19.00, Jelgava, Uzvaras parka estrāde;

23. jūnijs 20.00, Vecpiebalga, Līgo festivāls.

Albums tapis ar VKKF, Siguldas novada pašvaldības un «Zemgus poligrāfijas servisa» atbalstu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu