Džese Glina debitē britu topa 1. vietā, «Bon Jovi» tikai nr. 3

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Jaunā britu popmūzikas sensācija Džese Glina (Jess Glynne) ar savu debijas albumu «I Cry When I Laugh» (Warner Music) iekarojusi Apvienotās Karalistes topa 1. vietu, ziņo nme.com.

Džeses Glinas albums nedēļas griezumā pārdots 60 000 vienību, svētdien ziņo «Official Charts Company».

Atg;adinām, ka pagājušonedēļ Glina bija atkārtojusi Šerilas Koulas (Cheryl Cole) rekordu. Singls «Don’t Be So Hard On Yourself» (Atlantic/Warner Music) bija jau piektais Glinas numur 1. Pirms tam Glina iekaroja topu 2014. gadā ar «Clean Bandit» dziesmu «Rather Be» un «Route 94» singlu «My Love», kā arī šogad ar pašas solo singliem - «Hold My Hand» un «Not Letting Go».

Savukārt šonedēļ singlu topā 1. vietā 34 gadus vecās amerikāņu dziedātājas Reičelas Platenas dziesma «Fight Song» (Columbia/Sony).

Pagājušās nedēļas numur 1 - sešdesmitajos gados ļoti populārās britu dziedātājas, aktrises un TV personības Sillas Blekas (Priscilla Maria Veronica White) izlase «Very Best Of» (Rhino/Warner Music) noslīdējusi uz 2. vietu.

Savukārt amerikāņu rokgrupa «Bon Jovi» ar savu jauno plati «Burning Bridges» (Mercury) numur 3. Tas ir grupas 13. studijas albums un pirmais bez ģitārista Ričija Samboras (Richie Sambora), kurš grupu pameta 2013. gadā. Jaunais albums daļēji tapis arī, lai izbeigtu 32 gadu saistības ar «Mercury Records».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu