Andrim Dambim uzticēts daļēji restaurēt Motormuzeja autovilcienu «RAF 3407» (2)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: osta-ee.postimees.ee

Rīgas Motormuzeja autovilciena «RAF 3407» daļēju restaurāciju par 25 200 eiro veiks ī autoinženierim un autosportistam Andrim Dambim piederošais uzņēmums SIA «OSC», liecina Ceļus satiksmes drošības direkcijas (CSDD) publicētā informācija.

Tiesa, tāda ir summa bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN), taču summa ar PVN sasniegs 30 492 eiro.

Saskaņā ar CSDD un «OSC» maijā noslēgto līgumu restaurācijas procesā plānots iegūt iespējami oriģinālu spēkratu, kas ir droši ekspluatējams reālos ceļa apstākļos noteiktā fiksētā maršrutā kā pasažieru autovilciena vagonu vilcējs.

Līgumā teikts, ka senajam 1979.gada izlaides spēkratam nepieciešama priekšējās balstiekārtas pilna restaurācija, aizmugurējās speciālās vilcēja balstiekārtas ar četrām spirālatsperēm un dubultiem specifiskiem riteņiem restaurācija. Īpaša uzmanība pievēršama paredzamās slodzes noturībai, ievērojot, ka vagons ir puspiekabe, kas balstās uz vilcēja sedlu sakabes. Tāpat nepieciešami arī citi uzlabojumi.

Pēc restaurācijas visiem agregātiem un sistēmām jānodrošina spēkrata darbība reālos ceļa apstākļos vasaras sezonā.

Visu agregātu darbībai jābūt drošai un atbilstošai ekspluatācijas prasībām.

Veikto restaurācijas darbu garantiju ir 24 mēneši no pieņemšanas nodošanas akta parakstīšanas brīža, noteikts līgumā.

Darbu nodošanas termiņš ir ne ilgāk kā septiņi mēneši no līguma noslēgšanas brīža.

Kā liecina «Firmas.lv» informācija, «OSC» pērn strādāja ar 79 876 eiro apgrozījumu un cieta zaudējumus 6755 eiro apmērā. SIA «OSC» dibināta 2007.gadā, uzņēmuma pamatkapitāls ir 2840 eiro. Uzņēmums vienīgais īpašnieks ir Dambis.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu