Zināms, kur jaunlaulātie balodīši Harijs un Megana pavadīs savu medusmēnesi

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Hoanib Valley Camp

Princis Harijs un viņa topošā sieva Megana Mārkla paziņojuši, kur grasās pavadīt savu jaunās ģimenes sākuma laiku jeb kur baudīs medusmēnesi, neviena netraucēti.

Šis gods ticis Āfrikas kontinentam un Namībijai. Var jau arī saprast, jo Āfrika ir vieta, kuru mēs, eiropieši, pazīstam vismazāk. Jaunlaulātajiem plānā ir apmeklēt safari parkus un Sosuvlei smilšu kāpas, kas ir arī mājvieta daudziem dzīvniekiem, tostarp zebrām, antilopēm un strausiem. Iespējams, ka pāris arī dosies uz Kaokolandu, kur mājo himba cilts - viena no pēdējām nomadu ciltīm Āfrikā.

Tiek ziņots, ka viņi ir izvēlējušies palikt Namībijas jaunākajā apmetnē «Natural Selection Hoanib Valley Camp».


Namibia Sossusvlei

A post shared by Sandra Costa (@sandrita_cq) on

Harijam un Meganai Āfrika ir īpaša vieta, jo neilgi pēc iepazīšanās, 2016. gada vasarā abi devās kopīgā braucienā uz Botsvānu. Pāris Āfrikā atgriezās arī trīs nedēļu ilgā atvaļinājumā 2017. gada augustā, kā arī Meganas 36. dzimšanas diena tika atzīmēta Botsvānā, «Meno a Kwena» nometnē. Harijs Botsvānu jau dēvē par savām otrajām mājām.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu