Sipeniece-Gavare emocionālā runā aicina cilvēkus būt atbildīgiem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

«Ja redzat, ka jūsu kolektīvā ir izteikts stulbenis un no viņa balss ir atkarīga arī jūsu dzīve, jūsu uzņēmuma un valsts dzīve – ejiet ar viņu parunājiet,» uzrunājot konferences «Subject: Creativity» apmeklētājus, pauda televīzijas un radio raidījumu vadītāja Baiba Sipeniece-Gavare, skarbi izsakoties par situāciju valstī un aicinot iedzīvotājus būt pilsoniski aktīviem.

«Man šķiet, ka esam jau atkal sasnieguši tādu līmeni, ka pavisam drīz mums būs jāpiedraud, ka iziesim ielās vai pie Saeimas. Te būtu vietā katram atcerēties – arī tad, ja paši nebijāt uz barikādēm, vismaz pajautājiet tiem, kas bija. Tur bija skarbi. Tāpēc es kā cilvēks, kuram dzīve ir piedāvājusi lielisku iespēju ik pa laikam publiski uzrunāt savus laikabiedrus, atļaujos pateikt arī kādu skarbāku vārdu un nosaukt lietas īstajos vārdos,» konferencē teica Sipeniece-Gavare.

«Man šķiet, darba vietās reizi nedēļā nepieciešamas politinformācijas sapulces. Kādreiz tak bija – piektdienās, kad tie «mēsli» uz nedēļas beigām jau bija sakrājušies, tos izgaismoja. Manuprāt, tas ir nepieciešams. Citādi mēs nodzīvosim līdz tādam «kliņķim», ka šos pusārprātīgos, kas ar neslēptiem tekstiem valsti tirgo ārā, ka klakšķ vien, atkal savēlēs. Nevēlos teikt, ka mums nevajag demokrātiju. Bet klausieties, ja jūs redzat, ka jūsu kolektīvā ir izteikts stulbenis un no viņa balss ir atkarīga arī jūsu dzīve, jūsu uzņēmuma un valsts dzīve – ejiet ar viņu parunājiet!»

Baibas Sipenieces-Gavares runa konferencē «Subject: Creativity»

Radošo industriju konferencē «Subject: Creativity», kas jau vairākus gadus notiek Liepājā, dažādu jomu pārstāvji no Latvijas un ārvalstīm dalās pieredzē un viedokļos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu