Alonso pēc šīs sezonas varētu pamest F-1

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Divkārtējais pasaules čempions Fernando Alonso no Spānijas pē šīs sezonas varētu pamest Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionātu.

Pirms šosezon gaidāmā sezonas piektā posma - Spānijas «Grand Prix» - 36 gadus vecais Alonso izteica neapmierinātību ar to, kur F-1 ir nonācis, un atklāja, ka par savu nākotni neizlems pirms augustā gaidāmā pārtraukuma čempionātā.

«Es vienlaicīgi sacenšos divos dažādos čempionātos,» izteicās «McLaren» komandas pilots Alonso, kurš brauc ne tikai F-1 sacensībās, bet arī pasaules izturības sacīkšu čempionātā. «Esmu apmierināts ar «McLaren» progresu un virzienu, kurā dodamies, tomēr tai pašā laikā tas viss no tevis paņem tik daudz, it sevišķi F-1 kalendārs.»

«Šeit viss ir tik paredzami. Jau tagad varam uz papīra uzrakstīt, kā sestdien noslēgsies kvalifikācija un kāda tā būs citos posmos. To es savā nākotnes lēmumā ņemšu vērā. Savā ziņā tas ir skumīgi - virziens, kurā F-1 ir devusies,» atzina Alonso.

Lai arī Alonso jau piecus gadus F-1 čempionātā nav izcīnījis uzvaru, viņš tiek uzskatīts par vienu no labākajiem šī sacensību seriāla pilotiem.

«Sezonas sākums mums nav bijis tas vieglākais, bet kopumā nav slikti, ņemot vērā rezultātus un iegūtos punktus,» izteicās Alonso, kurš pagājušajā nedēļā palīdzēja «Toyota Gazoo» komandai uzvarēt sezonas pirmajā pasaules izturības čempionāta posmā Spā trasē.

Alonso ar 28 punktiem četros posmos F-1 kopvērtējumā pašlaik atrodams sestajā vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu