Jūlija beigās Sabilē notiks Vīna svētki

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: sabile.lv

Sabilē no 25. jūlija līdz 29. jūlijam notiks 20. Vīna svētki, informē Sabiles pilsētas un Abavas pagasta pārvaldes tūrisma organizatore Sanda Poriņa.

Svētki sāksies 25. jūlija vakarā pilskalnā kopā ar grupu «Ducele» un pagājušās vasaras Vīna svētku bilžu skatīšanos Sabiles Sidra nama pagalmā. 26. jūlijā svētki turpināsies ar Balgales amatierteātra izrādi «Hronika» un teatralizētu gājienu «Traktors». Pasākumā «Zaļumballe kolhozciemā» spēlēs Jānis Kalniņš no grupas «Roja». 27. jūlijā paredzēts aktivās atpūtas pasākums «Sportotava», uzstāsies Ivo Fomins, grupa «Laika suns» un DJ Ufo.

28. jūlijā jau plkst.7 svētku viesus sveiks DJ Ufo. Svētku galvenās dienas atklāšanas pasākums notiks plkst.11. Notiks mājražotāju, amatnieku, vīndaru un melleņu tirgus, atpūtas pasākums «Raibs gar acīm», nošļūciens pa vīna putām. Abavas upē uz plosta darbosies vienas dienas restorāns. Svētkos uzstāsies Jorens Šteinhauers, Edgars Vesmanis, grupas «Gapoljēri» un «Pelni».

Notiks arī vīna degustācijas, teatralizētais gājiens «Skurbums pāriet dullums – nē!» par tēmu «100 g (jautrības) Latvijai», apsveikuma koncerts «Popiela», zaļumballe kopā ar grupām «Galaktika» un «Cits kvartāls», kā arī citas aktivitātes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu