ASUS prezentē telefonu ar pasaulē jaudīgāko mobilo procesoru

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

ASUS «Republic of Gamers» (ROG) ir laiduši klajā īpaši jaudīgu 6 collu viedtālruni mobilo videospēļu cienītājiem, kas piedevām ir pasaulē pirmais viedtālrunis ar 3D tvaika kambara dzesēšanas sistēmu.

Telefona specifikācija liek nojaust, ka tas ir domāts sarežģītu uzdevumu pildīšanai. Tam ir

pasaulē ātrākais 2,96 GHz astoņkodolu Qualcomm Snapdragon 845 Mobile Platform procesors

un spēlēm optimizētas Qualcomm Adreno 630 grafikas procesors, kā arī 8 GB operatīvā atmiņa. Iebūvētās atmiņas apjoms ir līdz 512 GB. Unikālā GameCool tvaika kambara dzesēšanas sistēma (ar noņemamu AeroActive dzesētāju, kas paredzēts papildu dzesēšanai) spēles karstākajos brīžos nodrošina pastāvīgu, no aizmiglojumiem brīvu kadru ātrumu, kamēr AMOLED displejs nodrošina 90 Hz atsvaidzes intensitāti un 1 ms reakcijas laiku ar krāšņu HDR attēlu.

GameCool sistēma nodrošina 16 reizes lielāku dzesēšanas virsmu nekā standarta dzesēšanas sistēma ar siltumvadiem. Tādējādi tiek novērsta ne tikai telefona karšana, bet arī procesora darbības palēnināšanās.

ASUS ROG tālrunim sānos ir vairākas pieslēgvietas (USB‑C ligzda, kas atbalsta tiešo uzlādi, HDMI izvade, gigabita LAN un austiņu ligzda), kā arī uzlabotas kontroles iespējas ar momentānu reakciju, ieskaitot divus programmējamus ultraskaņas AirTrigger skārienjutīgos sensorus un modernu taktilu atgriezenisko reakciju.

Videospēļu viedtālruņa funkcionalitātes paaugstināšanai ražotājs ir sagatavojis arī lērumu aksesuāru. Piemēram, pieejama TWinView dokstacija, mobilā darbvirsmas dokstacija galddatora stila spēlēm, Gamevice vadības ierīce ar WiGig dokstaciju, izmantojot 60 GHz Wi‑Fi, spēlēšanai uz liela ekrāna.

Foto: Publicitātes foto

Starp citām ROG tālruņa inovācijām ir ASUS Aura RGB apgaismojums un Aura Sync atbalsts, ASUS HyperCharge tiešās uzlādes tehnoloģija ātrākai, drošākai baterijas uzlādei bez pārkaršanas.

Pārdošanā ASUS ROG tālrunis nonāks gada otrajā pusē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu