Intars Busulis: Ne Maiami, ne Turcijā nav tik skaisti kā pie mums

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/ Leta

Vienmēr pozitīvais un nu jau arī ārpus Latvijas pazīstamais mūziķis Intars Busulis, izrādās, ir jau četru bērnu tēvs. Ar sievu Ingu viņi audzina meitas Emīliju un Amēliju, kā arī dēlus Leniju un Jāni, kurš pasaulē nāca pavisam nesen – šā gada martā.

Žurnālam «Vakara Ziņas» Intars stāsta, ka visa ģimenes dzīve tiek pakārtota viņa saspringtajam koncertu grafikam. Tomēr visi esot saprotoši, jo «zina, ka nekas nenotiek tāpat vien». Lai arī brīvo laiku starp mēģinājumiem un koncertiem viņš pavada ar saviem mīļajiem, pa reizei bērnus sanākot paņemt arī uz koncertiem.

Tomēr ne tikai Intars ir tas aizņemtais ģimenē, arī bērniem šobrīd esot ko darīt – viens gatavojas Dziesmu svētkiem, cits darbojas sporta nometnē. «Visiem mūsu bērniem ir talanti, un viņi ir brīnumjauki,» par savu ģimeni un bērniem lepns ir Intars Busulis.

Par ceļošanu ar sievu un atvasēm Intars saka: «Pa pasauli apkārt nebraukājam, vairāk tusējam mūsu mīļajā Latvijā. Jo, it sevišķi vasarā, ne tajā Maiami, ne Turcijā, ne kur citur nav tik skaisti kā pie mums.» Kurzemes pludmales ir viņu iemīļotākās.

Pilnu rakstu lasi žurnālā «Vakara Ziņas».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu