Liene Šomase piespiež vīru pabeigt divus gadus ilgstošo vannas istabas remontu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

«Divu gadu laikā, piemēram, vannas istabā ir divas sienas izremontētas. Bet tas nenozīmē, ka vannas istaba ir pabeigta. Ja ļoti palūdzas, tad kaut ko vēl var nokrāsot, pielabot. Bet ar katru gadu arvien mazāk un mazāk gribas ko darīt,» tā par savu bēdu – vīra nevēlēšanos iesaistīties mājokļa remontdarbos stāsta Dzintra, kuru skatītāji iepazina kanāla STV Pirmā! šovā «Mamm, brauc mājās!» Viņa palīgos aicināja citu mammu, kas izrādījās neviena cita kā ekstravagantā dziedātāja Liene Šomase.

Tiesa, ar mammas uzticētajiem uzdevumiem Lienei nebūt nebija viegli tikt galā, tomēr viņa spēja paveikt īstu brīnumu un atrast pareizo pieeju, lai motivētu vīru Edgaru beidzot pabeigt tik ieilgušo virtuves remontu. Turklāt neskopojās ar viedu padomu citām sievietēm: «Ja tev kā sievietei liekas – bāc, nu cik es varu visu laiku viņu iedvesmot? Cik es varu teikt tos labos vārdus? Nu come on, vecīt, saproti pats! Nē! Vīriešiem pēc četrdesmit to vajag biežāk nekā mums, sievietēm, tas liekas.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu