Gan Rīgā, gan Tallinā, gan Viļņā turpinās degvielas cenu kāpums

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Arī aizvadītajā darba nedēļā Baltijas valstu galvaspilsētās bija novērojams degvielas cenu kāpums viena līdz trīs centru robežās, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Dārgākais 95.markas benzīns arī šajā piektdienā bija nopērkams Tallinā, seko Rīga, bet zemākā benzīna cena bija Viļņā. Tāpat Tallinā bija augstākā dīzeļdegvielas cena, bet zemākā - Viļņā.

Rīgā «Circle K» degvielas uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena šajā nedēļā palielinājusies par 2,3% un maksāja 1,332 eiro par litru. Dīzeļdegvielas cena pieaugusi par 3,2% - līdz 1,252 eiro par litru.

Viļņā 95.markas benzīna cena pakāpusies par 1,3% - līdz 1,311 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena - par 1,4%, sasniedzot 1,23 eiro atzīmi.

Savukārt Tallinā «Circle K» degvielas uzpildes 95.markas benzīna arī šonedēļ pieaugusi par 1,5% un bija 1,389 eiro par litru, taču dīzeļdegvielas cena piedzīvojusi 3,8% kāpumu un piektdien bija 1,349 eiro par litru.

Autogāzes cena gan Rīgā, gan Tallinā nav mainījusies un bija attiecīgi 0,499 eiro un 0,649 eiro par litru. Vienlaikus Viļņā tā samazinājusies par 2,9% - līdz 0,603 eiro par litru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu