Ceļu satiksmes negadījumā Cēsīs cietuši divi likumsargi

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Šodien Cēsīs ceļu satiksmes negadījumā tikusi iesaistīta Valsts policijas (VP) dienesta automašīna, pastāstīja VP Vidzemes reģiona pārvaldes Cēsu policijas iecirkņa priekšnieks Aldis Pāže.

Policijas ekipāža notikuma brīdī ar ieslēgtām bākugunīm un skaņas signālu esot steigusies uz izsaukumu, braucot pa galveno ielu. Savukārt no mazāk svarīgas ielas izbrauca cita automašīna, izraisot sadursmi ar operatīvo transportlīdzekli.

Automašīnu sadursmes rezultātā cieta divi policijas darbinieki kuri ar dažādām traumām ir ievietoti medicīnas iestādē, kur notiek viņu izmeklēšana.

Pēc sākotnējās diagnozes policijas darbinieki ir guvuši sasitumus, smadzeņu satricinājumu un, iespējams, arī mugurkaula skriemeļu bojājumu.

Saistībā ar notikušo atkarībā no gūto miesas bojājumu smaguma pakāpes tiks lemts jautājuma par kriminālprocesa sākšanu, skaidroja Pāže.

Patlaban ir noskaidrots, ka nedz policijas darbinieki, nedz otras ceļu satiksmes negadījumā iesaistītās automašīnas vadītājs nav bijuši alkohola reibumā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu