Jāņa Porziņģa līgaviņa publisko ļoti atklātu foto

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram/gabriellekniery

Latviešu basketbolista un NBA kluba Ņujorkas «Knicks» spēlētāja Kristapa Porziņģa brāļa Jāņa Porziņģa līgaviņa, modele Gabriela Njerī sociālajos tīklos dalījusies ar draisku foto, kurā redzama gandrīz kaila.

Njerī sekotāji sociālajā vietnē «Instagram» nekautrējušies atzīt, ka šī, viņuprāt, ir viena no modeles lieliskākajām fotogrāfijām. Tāpat daiļava saņēmusi komplimentus par savu neticamo augumu.

Kā zināms, Jānis Porziņģis savu mīļoto bildināja februāra sākumā. Njerī par priecīgo notikumu paziņoja sociālajos tīklos. «Sestdiena, 3. februāris, 23.00 es sacīju jā! Es raudāju un raudāju, un raudāju. Esmu laimīgākā sieviete pasaulē,» pie publiskotā video rakstīja daiļava.

Pāris par savām attiecībām paziņoja 2017. gada sākumā. Jāņa Porziņģa draudzene dzīvo Ņujorkā, kur basketbola sezonas laikā uzturas arī Kristaps ar abiem brāļiem - Jāni un Mārtiņu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu