Vai «Microsoft Paint» tiešām pienācis gals?

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Baumas, ka tehnoloģiju gigants «Microsoft» varētu atteikties no grafiskās programmas «Paint», otrdien internetā izraisīja veselu nostalģijas vētru un dalīšanos ar mīļākajiem zīmējumiem. Taču, kā tagad apliecinājusi kompānija, iemīļotā programma būs pieejama arī turpmāk, vēsta raidorganizācija BBC.

«Paint» ietilpst «Windows» operētājsistēmā kopš tās izlaišanas 1985.gadā. Baumas aizsākās, kad «Microsoft» ierindoja «Paint» starp tām programmām un rīkiem, ko grasās vai nu izbeigt, vai arī vairs neatjaunot.

Taču tagad «Microsoft» pārstāvji paskaidrojuši, ka «Windows 10» operētājsistēmas lietotāji turpmāk ierasto «Paint» versiju bez maksas varēs lejupielādēt aplikācijā «Windows Store». Bet operētājsistēmas standarta versijā būs iekļauts «Paint» pēctecis - «Paint 3D».

«Šodien mēs redzējām neticamus atbalsta un nostalģijas uzplūdus saistībā ar «MS Paint»,» teikts «Microsoft» blogā. «32 gadu laikā «MS Paint» iemantojis daudzus fanus. Brīnišķīgi redzēt, ka tā mīlat mūsu veco, uzticamo aplikāciju.»

««MS Paint» šeit ir uz palikšanu, taču tai drīz būs jaunas mājas - «Windows Store», kur tā būs pieejama par brīvu,» apstiprināja tehnoloģiju kompānija.

«Paint 3D» ir jauna grafiskā aplikācija, kurā saglabātas daudzas «Paint» funkcijas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu