Jasikēvičs: Esmu pagodināts par «Raptors» izrādīto interesi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: 15min.lt/Scanpix

Lietuvas basketbola kluba Kauņas «Žalgiris» galvenais treneris Šarūns Jasikēvičs esot pagodināts par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Toronto «Raptors» izrādīto interesi, taču dotajā brīdī visu uzmanību velta Lietuvas basketbola līgas (LKL) finālam, ziņo portāls Eurohoops.

«Bija interesanti runāt ar cilvēkiem no citas vides (NBA), kā arī esmu pagodināts par «Raptors» komandas interesi, taču tas ir arī viss, ko dotajā brīdī varu teikt. Redzēsim, kur tas viss mūs aizvedīs,» atzina Jasikēvičs.

42 gadus vecais lietuviešu speciālists atzina, ka bija pārsteigts, cik ātri viss notika.

«Biju pēdējais, kurš uzzināja, ka viņi ir ieinteresēti manī. Sākotnēji es uzzināju šo informāciju, bet tikai pēc tam saņēmu zvanu. Biju pārsteigts, cik ātri tas viss notiek,» sacīja Jasikēvičs.

Taču Jasikēvičs neatklāja nekādas detaļas, kuras tika apspriestas ar Toronto «Raptors» kluba vadību. «Žalgiris» galvenais treneris arī atzina, ka nevēlas daudz iedziļināties šajā tēmā, jo visu uzmanību velta Lietuvas līgas finālam.

«Negribu vairs daudz komentēt, jo visu savu uzmanību tagad veltu finālsērijai. Ir svarīgi tagad koncentrēties tikai un vienīgi uz «Žalgiris» komandu. Jums ir mani jāsaprot, jo pēdējā laikā viss notiek ļoti ātri,» atzina Jasikēvičs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu