Liene Skulme padara greizsirdīgu septiņu bērnu māmiņu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Šova «Mamm, brauc mājās» jaunākajā sērijā skaistumkonkursu dalībniece, dejotāja un māksliniece Liene Skulme kājām gaisā apgriezīs kādas septiņu bērnu ģimenes dzīvi.

Viņa dosies uz Strūžāniem Rēzeknes pusē, kur savu ģimenes ligzdiņu vij Gurijs un par viņu trīsdesmit gadus jaunākā sieviņa Ineta. Būsim godīgi – septiņi bērni ir ne tikai milzu laime, bet arī nemitīgas rūpes. Tāpēc konfliktsituācijas bērnu starpā šajā ģimenē nav retums un klusums mājās iestājas vien naktīs.

Abu laulāto attiecībās iezagusies rutīna – Inetai trūkst romantikas un apsīkusi arī jūtu izrādīšana no vīra puses, tieši tāpēc viņa ir gatava palīgos aicināt pavisam svešu sievieti. Tiesa, šo soli, iespējams, vēlāk nāksies nožēlot, jo viņai būs īpaši grūti samierināties, ka mājās saimnieko cita dāma.

Ierodoties ģimenē, Liene Skulme ģimenes galvu Guriju pārsteigs ar savu daiļo izskatu. «Skaista sieviete, augumā garāka par mani. Skaistule!» ieraugot «jauno mammu», sacīs vīrietis, piebilstot, ka gribētu gan redzēt Lienes «īsto seju, bez špakteļa».

Arī bērni, ieraugot jauno mammu, vispirms viņu vērtēs pēc izskata, prognozējot, ka Liene jau nu diez vai tiks galā ar mammas uzdevumiem. Taču, dienām ritot, Liene vien ar sev zināmiem paņēmieniem spēs iemantot bērnu uzticību un mīlestību. Jaunieši ar lielu degsmi metīsies Lienei palīgos mājas darbos un centīsies izvairīties no savstarpējiem konfliktiem, bet Gurijs pat ķersies pie sen neredzētām jūtu izpausmēm un rakstīs savai sieviņai Inetai mīlestības pilnu vēstuli.

Jāatzīst, ka Gurijs neslēps savas simpātijas arī pret šarmanto blondīni, tā raisot īstas greizsirdības jūtas Inetā. Sieviete, lai arī būs pateicīga Lienei par to, ka viņa spējusi uzlabot attiecības ģimenē, tomēr tā arī līdz galam nespēs pieņemt, ka «jaunā mamma» īsā laikā spējusi iemantot tik lielu ģimenes uzticību, ka šķiroties asaras neslēps nedz bērni, nedz pats Gurijs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu